dilluns, 5 de setembre del 2011

Duatló Sant Feliu Sasserra

Sant Feliu Sasserra (Bages)
4.9.2011
7km - 22km - 3km
Classificacions




Tenia ganes de fer algun duatló. Fa uns quants dies que el genoll es porta bé, i jo el cuido, i puc fer 6-7 km sense tenir molèsties. Això m'ha animat i, tot i que, m'hagués agradat anar al duatló de Vilallonga de Ter, el seny m'ha fet canviar d'opinió i m'he arribat a un poble que no hi havia estat mai, 1 hora de camí i cap a Sant Feliu Sasserra, poble de bruixes i bandolers.

Resum de la cursa...males sensacions.

El primer tram de córrer, les baixades i pujades bé, però els trams de planer, ufff, semblava que enlloc de portar wambes, portés esclops. Se m'ha fet una mica llarg. He arribat a la T1 i m'he futut la pixaunliu, vaja com si fos un novatillu...que si no em puc treure la wamba, el casc no es corda, la sabata se m'ha posat malament la plantilla, casi em deixo els recanvis...vaja de pena!!!

El tram de bici, creia que aniria millor, però res de res. Em sentia molt agarrotat. Molta pista de pedalar fort, els corriols no eren gens tècnics, només hi havia una sola trialera, molt de plat gran. Ideal pels carreterus. He recuperat 4-5 posicions i n'esperava recuperar més. Felicitar l'organització, tot i no ser un circuit de les meves característiques, era força divertit. Respecte a l'organització, els avituallaments molt bé, el de l'arribada perfecte. Els corriols estaven molt nets, es notava que havien passat la desbrossadora, pot ser no calia tant. Pàrquing al costat mateix de la sortida, dutxes correctes... només una cosa negativa els 20€ d'inscripció, són excessius.

L'últim tram de córrer, je,je,je....pilotoautomàtico, o sigui al màxim, però sense cap excés. El circuit molt aconseguit, 1km de baixada forta i 1km de pujada forta, en altres situacions m'hagués anat perfecte, avui no.



Tot i aquestes males sensacions...he quedat 1r classificat veterà, m'han donat un trofeiu que anirà molt bé per aguantar llibres i també m'han fet una afotu al podium de bales palla...vaja duatló popular-rural dels que m'agraden a mí.

Ara la pregunta és, vaig al duatló de Bellmunt??? El genoll aguantarà 12 km durs de córrer???...Bellmunt sí, Bellmunt no...Bellmunt sí, Bellmunt no...

4 comentaris:

  1. vés a Bellmunt ,però és força trenca-cames i la inscripció també serà cara.Prepara't per anar a fer el de Pontós el dia 23 d'octubre.jo el vull fer.
    salut!!

    ResponElimina
  2. jO TAMBÉ VINC...QUÈ HI FAN A PONTÓS???

    ResponElimina
  3. Jo m'ho penso, ok?
    Nitillu4

    ResponElimina