dimecres, 27 de juliol del 2011

Sant Llorenç de la Muga - Bassegoda

Sant Llorenç de la Muga
Del 15 de juliol al 24 de juliol


Les meves mini vacances han donat molt de sí. He fet sortides de les bones, amb uns paisatges espectaculars. Molts kms a les cames i molt de desnivell. He pujat al Bassegoda per quasi totes les parts possibles, em faltava pujar per la tartera, però amb bici impossible. M'he recorregut tota la zona entre Sant Llorenç de la Muga, el pantà de Boadella i Maçanet de Cabrenys (Serra de Sant Jordi, Serra Mitjana, Serra de Ferrerós) on hi han varis cims/Puigs entre 500 i 800 metres. Realment és un lloc espectacular per fer BTT i córrer per muntanya...per cert, de córrer res de res, faig bondat a veure si acabo de recuperar el genoll.

He penjat algunes de les rutes que he fet, al Wikiloc:

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=Cabarrocas3

La ruta més interessant que he fet és la que puja al Bassegoda, passant per el sofert coll de Pincaró, es baixa a Sant Bartomeu de Pincaró, tot ressegint la Muga, amb pujes i baixes arribem a l'Hostal de la Muga que fa frontera amb França, segueixo en direcció a Ribelles però abans d'arribar-hi giro a mà esquerra (ull amb l'indicador del centres BTT, us pot confondre)per baixar al Torrent de la Comella, per tot seguit enfilar cap a la creu del Principi, a prop del Puig Salarsa, uns 450m D+ sense descans per arribar al Coll de Bassegoda, a partir d'aquí fiuuuuuuuuuuuuuuu baixada de la bona cap a a Sant Miquel de Bassegoda, Albanyà i per acabar a Sant Llorenç de la Muga.El Bassegoda 1.373m


Albanyà i al fons la Badia de Roses, sota un núvol amenaçador


Maçanet de Cabrenys i Les Salines desde el Puig de la Creu


La Trilla i al darrera el majestuós Bassegoda


1 comentari:

  1. Bassegoda, La trilla, La figa,carbonils, Pla d'Amigò, molí d'en Robert, Embassament de Boadella, Maçanet de Cabrenys, Mas Vinyes, Puig Estela, Sant Jordi, La Roica de la Penya, Santa Magdalena, la Salut de terrades......Indrets que em fan patir durant Juliol i Agost i que em fan posar una mica en forma a finals de setembre, llàstima de no poder-ho allargar més...poder anar per aquests llocs i l'estat de forma.

    ResponElimina