dilluns, 4 d’abril del 2011

1r.Duatló de Muntanya de Porqueres

3 d'abril de 2011
Porqueres
7km + 15.5km + 3.5km
web - classificacions



Qui m'ho havia de dir que amb 41 anys, ja de veteranillu que tornaria a guanyar una cursa. Feia uns 15 anys que no tenia aquesta sensació, tot i ser una duatló popular i que molts atletes estaven als 10 km d'esports Parra i tots els bikers estaven a l'open Tàctic de Fornells...he guanyat!!!

La sortida ha estat puntual, massa tard, les 10h30', fiuuuuu tots com una bala, em trobo a les primeres posicions, sooooooooooooo para el carruuuuuuuuuuuuuu, que avui són 7km amb repetxonets, tot i frenar-me una mica, només una mica, que això de penjar-te un dorsal equival a maricón l'últim, doncs vaig cómode i em situo entre el 7-8 hi ha un grup de 4 al davant i tiren que se les pelen. A la segona volta apreto més, arribo a la transició en 30 minuts justos, 4'17'' el km i 7km recorreguts.

Agafo la màquina i ras,ras,ras en passo tres de cop, no sé en quina posició vaig, el duatló es podia fer en parelles, en trios (orgia, orgia...trios, parelles, algunes mixtes, altres no, a l'hora d'entregar els premis sembla uns premis de nosequé relacionat amb sexe) o individual, i no sabia on estava situat. El circuit de bicis ha estat divertit, amb corriols no gaire tècnics, però divertits, només una "pujada", m'ha agradat i l'he disfrutat. Al final de la primera volta l'Enric em diu que vaig primer, collons!!!, la segona volta de bici l'he fet a tope, tope guay, per intentar agafar temps i no haver de patir a l'últim tram. Arribo amb 1h 20'10'' a la transició primer individual i quart de la general.

Doncs res, tiro el casc, em poso les wambes i fot-li, els primers metres són criminals fins que les cames no s'acostumen, ufff.. queden 2,5 km de pujada i 1 km de baixada, mirar a terra sense girar-me. De cop n'arriba un per darrera, ui, ui, ui porta un dorsal que comença per 2, ufff el fa per parelles, arribo a dalt ara només baixada, je,je,je que la disfruto molt, sabent-me ja guanyador. Faig l'últim tram de córrer amb 16'30''(4'43''el km). Faig primer de individual i el que és fort és que faig cinquè de la general, a davant i tenia 3 parelles i un trio (vinga, vinga més sexe)

Felicitar a l'organització, recorreguts divertits, ratoners, per dins de bosc, avituallament final perfecte, impossible perdre's hi havia la tira de controls i molts d'aquests animàven moltíssim!!!! i això agrada.
Coses a millorar, doncs començar a les 10h30' és molt tard i crec que 15€ de l'inscripció és excessiu.

Una millor notícia...el genoll no m'ha fet mal!!!

3 comentaris:

  1. felicitats! campió, segueix així...estàs de collons!!!

    ResponElimina
  2. felicitats Emili, per felicitar al campió

    ResponElimina
  3. Felicitats Enric, per felicitar a l'Emili, per felicitar-me!!!

    ResponElimina