dissabte, 23 d’abril del 2011

Mitja de Muntanya d'Agullana. "La Suada"

22 d'abril de 2011
21 km 2h 00' 04''
Classificacions - web



El temps passa volant, feia 6 mesos que no feia una cursa de muntanya, aquests mesos he fet molta bondat amb el genoll. He estat 3 mesos sense córrer i a partir del 4 mes he sortit 1 dia per setmana.

He fet poc entrenament de córrer, però he sortit molt en bici, suposo que això ha fet que no hagi perdut gaire la forma, i avui m'hagi trobat molt bé.

Doncs a Agullana era una bona cursa per retornar, ja l'havia fet dues vegades però no l'havia acabat mai (una per lesió i l'altre per mort anatómica), hem fet un circuit diferent al que sabia.

Hem sortit de la Plaça d'Agullana direcció a la magnífica ermita de Santa Eugenia, alternant corriol amb camí, d'aquí hem anat cap al Mas Llinars, on hem agafat el camí que ens porta al Coll del Portell a quasi 700m. Hem fet la carena direcció Sud-Oest, ara per França ara per Catalunya, hem fet el cim més alt de la cursa el Puig dels Pruners amb 832m, amb uns 50m finals dels de pujar a quatre grapes. Comencem a baixar cap el Coll de Manrella i aquí baixada de les meves, les que m'agraden a mí (als meus genolls no tant) baixada tècnica, d'agafar-te al arbres.

Durant tota la cursa he estat en posicions del 10 al 15, al final de la pujada anava 15, a la baixada inicial, en un ras ras, i amb unes quantes esgarrinxades, n'he passat 8 o 9 amb pinta de asfalterus, i crec m'he col.locat 7è.

Hem arribat a Can Carreras, on hem agafat una línea, llaaaaarga, llaaaarga, amb tobogans constants, m'han passat alguns corredors, però un cop hem arribat a can Bec de Baix on hem agafat pista, jo ja estava a les últimes, he fet "click" que vol dir posar el pilotoautomático, i començar a pensar en lo bé que t'ho has passat i no amb el mal que et foten les cames, les orelles, les parpelles i les ungles...

He arribat a la Plaça d'Agullana en 12ena posició amb 2h justes i content, molt content. Esmorzar variat, fruita, embotit, pinxus, tota mena de begudes...samarreta tècnica i bossa...i tot per 8€. Molt bé, que n'aprenguin molts organitzadors, que últimament amb els preus de les inscripcions ens hem tornat una mica bojos.

El parte mèdic és molt extens...tinc unes agujetes de collons, esgarrinxades vàries, els quadríceps treuen foc, el genoll bé, molt bé ha aguantat, els últims kms una mica débil, però suportable i a qui l'importa el parte mèdic si al final t'ho has passat de collons

El Comando de Caldes (Gemma, Blanca, Josep i Eduard), ho hem fet molt bé, els 4 hem entrat en el Top Fifteen, per equips guanyem de carrer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada