dimarts, 29 de gener del 2013

CURSA BTT SANTA COLOMA DE FARNERS

Farners
27.1.2013
Clasificacions


A l'igual que Riudarenes, anar a Santa Coloma és diversió assegurada. Realment ha estat així!!! Ens han preparat un circuit impecable. Llarg. Dur. Corriols per donar i per vendre. Feiem un corriol, arribàvem a la pista, però als pocs metres un altre corriol. Un excel.lent pels que han fet el circuit i per a tota l'organització.


Jo he anat força bé, començar en pujada forta m'agrada,  es fa una selecció i a l'entrar als corriols vas més tranquil. Sempre me he estat movent al voltant del 15è, però, que ho diria a la meva edat..., els corriols de baixada, m'han fet anar guanyant posicions. Entre la zona del Rocar i la zona de sobre les Termes Orion, hem fet els casi 35 km. la majoria corriols. El circuit ha estat un trencacames constant, circuit de força, amb baixades divertides. Vaja que he disfrutat molt.

Molts kms he anat darrera en Codinach que a l'última pujada forta l'he passat, és una bona mesura pel meu estat de forma i m'ha passat un del Farners, que anava com una moto i que ja no he intentat seguir. Finalment he quedat 2n veterà, en Pertu ès inabastable, i 10è de la general


La pròxima Sant Hilari Extrem!!!! La millor de totes.

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats !!!!!!!!!!!!
    Estàs molt i molt fort segueix així.
    Cuida't

    ResponElimina
  2. Felicitats Edu!! A Sant Hilari crec que vindre...a la curta ajajaja

    ResponElimina
  3. Alex, tu tampoc et quedes curt. Salut
    Sergi...curta???? segur????

    ResponElimina