divendres, 27 d’abril del 2012

CURSA DE LES PEDRERES DE GIRONA

22 d'abril de 2012
Girona
21 km
Classificació
Aquest diumenge volia fer l'Open tàctic de BTT, però una vaeria mecànica el dissabte, va fer que hagués de canviar d'opció i vaig anar a parar a la Cursa de Les Pedreres de Girona.

Tres de Caldes estàvem a la sortida, jo, en Sergi i en Josep, dia ennuvolat, però bona temperatura per exprimir-te i suar la cansalada. El recorregut ja sense fer-lo, segur que ens agradarà, és el que té que l'hagi fet en Toti.

Comencem pujant cap a l'Universitat, la pujada s'enganxa força, agafem el corriol per anar a Sant Daniel, he començat bé, situat entorn el 20è, passem la font d'en Fita, em passen uns quants asfalterus, també la Louise la primera fèmina, en Sergi i en Josep ni els veig, han volat,  anem resseguint la Riera de Galligants i... fot-li fort que comença pujada forta.

Començo tranquil, però no gaire i vaig guanyant terreny als que tinc al davant, el tram que passem és conegut per mi, els havia fet en BTT a l'època que vivia a Girona fa....casi 15 anys. Anem en direcció cap al Puig Estela, que el rodegem i passem per Cal Dineret (Sempre em fa pensar amb el conte d'en Patufet...ja veus). He recuperat força, ara em sento millor i les cames van lleugeres. Avituallament i toca fer planer i baixar.

Arribem a la ctra. dels Àngels i pel costat passem per Can Pol, comencem a baixar, i baixant recupero. Comença un tram que està fora dels meus paràmetres...pista ample planera...però cap al final comença a baixar i m'animo. Atrapo en Josep que com bon enrampat de la montanya, això de la pista planera tampoc li va bé, a la baixada el deixo, perquè en veig un parell a davant i he decidit que...a por ellos...per Tutatis.

A baix tornem a resseguir el Galligants però per l'altre costat, fem una pujada "puta" km 17, i que notar els bessons, a dalt atrapo els dos de davant, travessem la variant de Girona, a les baixadetes els deixo de molt, però als planers m'atrapen. A sota el Pirulí hi ha una pujada a quatre grapes, que m'ha servit per deixar-los enrera i atrapar a un altre corredor.  A dalt ja només queda planer i la zona de Les Pedreres. Passem pels Caputxins i la Torre Gironella per enfilar cap a La Torre Alfons XII, a sobre mateix de Les Pedreres.

M'ha passat un asfalteru amb pinta de triatleta, però el vaig veient, el tros final és un puja i baixa, amb unes escales finals, que he tingut la sensació de volaaaaaaar, els veig a davant, salto i salto i salto,...però res... m'ha tret 2 segons.

Arribo a meta content, bon circuit, bon lloc, temps idoni, he quedat 3r veteranillu i 13è de la general, amb bones sensacions i el genoll sencer.

El millor de la cursa: l'speaker!!!!!! Sabeu qui és la mare del Puput......la puputamare!!!!!

Ara tocarà anar cap a l'espai surrealista d'en Dalí, el Cap de Creus. El 29 faré la marató en BTT del Cap de Creus 75km i el 6.5 el Trail Cap de Creus 42 km a peu, a veure si m'enganxa al surrealisme histriónic de monsieur Dalí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada