dilluns, 16 de gener del 2012

DUATLÓ DE PORTOU

Portbou
15 de gener de 2012
4km + 14km + 2km
Classificacions



...doncs havia d'anar a un casament hippy a Vilajuïga...això és a l'empordà nord, segur que els de Diversport fan alguna cursa... i mira per on...duatló a Portbou!!!

Bon lloc, totalment desconegut esportivament, arran d'aigua, sortirà el sol...doncs cap allà. Som poca gent, uns 40, un parell de "professionals", i els altres del "montón", alguns coneguts, en Narcís, en Lluís que les fa totes, etc...

Patapum!!!! Sortida asfixiant, 50 metres i pujada forta, algunes escales, pica amunt, amb 1,5 km passem de 0 m a 160 m d'altitud,en concret al Coll de Belitres, que és el límit fronterer amb França, ha estat bé. Baixem per la carretera asfaltada (ja hi som amb l'asfalt!!!)i passat la betzinera agafem corriol guai, guai, amb pedra suelta i que baixa de cop fins arran d'aigua, on agafem el camí de ronda que va desde el cap de Portbou fins a la Platja de Portbou passant per la Platja del Pi (famosa platja nudista). En un tram, com no, ens en equivocat jo i un altre corredor i apa a recular, ha estat un instant però toca els collons... Aquest primer tram m'ha agradat molt pujada forta, baixada forta i tècnica, vaja el que m'agrada, potser per les meves característiques masses pocs kms. la tornada pel camí de ronda arran d'aigua espectacular. La situació de cursa era que hi havien 3 primers molt endavant i uns 5 o 6 palatrekus que els hi anàvem al darrera

EL tram de bici hem resseguit la Riera de Portbou durant uns 2 km planers, que se m'han entravessat molt, però tot seguit ha vingut pujada,i ja m'he animat, durant uns 6 km ha estat pujada constant, hem anat fins el Coll de Falcó i desde allà molt a prop del Puig de l'Ossetera, hem arribat als 435m, ep...que veniem de 0m. Alguna rampa hem hagut de baixar de la bici, la major part de la pujada he feta amb en Joan Roura. Estàvem situats en 7 i 8 posició. Arriba la baixada, molt ràpida sense cap complicació gens tècnica, només anar en compte amb les pedres sueltes. A la baixada atrapo a en Ferrer Jr. que a la pujada m'havia passat com si fos en Chiapucci, i arribem junts a la transició.

El segon tram de córrer un rollo 2 km, per la Riera de Portbou.



M'he trobat bé, venia d'estar unes setmanes una mica sedentari, amb l'excusa del genoll, he acabat a gust, amb ganes de més. Aquests duatlons populars per les meves característiques no em convencen, a mi m'agraden sobretot llargs i molt tècnics i són al revés curts i explosius i sense cap dificultat. Pels duatletes que s'inicien són ideals, els recomano, llàstima de la poca gent que hi havia. Al final he quedat 6è de la general.

Avui, el primer tram de córrer m'ha agradat molt, curt però intens, i el circuit de bici tot i no ser gens tècnic ha estat bé. A l'avituallament final ens han donat caldo, que amb la risca que fotia ha entrat superbé.

Salut

1 comentari:

  1. la cosa s'anima, 2 de cassà, 1 de campllong, la familia Ferrer(tirites), faltaven els altres Cabarrocas.!!!

    ResponElimina