dijous, 5 de maig del 2011

Puig d'Arques i Puig de Cadiretes

Un dia qualsevol
75km 4h40'
Index IBP:154


Puig d'Arques

El dia d'avui ens trobem reunits, per celebrar la unió del Puig d'Arques amb el Puig Cadiretes, gràcies per llegir-me.

En primer lloc agraïr els camins per on he passat, agraïr les fonts que m'han regalat aigua pura i agraïr als animalons que tot i molestar-los, segueixen estant allà a on han d'estar.

Agraïr també a la bicicleta, dita Specialized s'works, pel seu fenomenal comportament i no deixar-me tirat.

Agraïr-me a mi mateix, haver tingut seny i agafar unes quantes barretes energètiques i uns gels.

Un dia d'aquesta setmana, del qual no m'enracordo, me vestit amb el conjunt cilista més nou, i net i polit, me dirigit cap al Puig d'Arques, gran amic de tota la vida, que sempre que el busques sempre hi és. Després d'una hora i mitja, un cop a dalt (535m)li he fet els honors. El vent i la pluja (ja és mala sort que el dia d'un casament es foti a ploure), m'ha fet dirigir-me cap a l'altra mitja taronja. Tot xinu-xanu i passant pel GR-92, m'he dirigit cap a la Vall del Ridaura, que he recorregut en la seva totalitat, per començar a pujar, i pujar, i pujar fins a Can Cabanyes, i d'aquí ja en més planer cap al Puig cadiretes.
Puig Cadiretes 515m li he fet els honors, li he agraït que sempre hi sigui i hem començat l'enllaç/unió/casament/parella de fet. L'enllaç ha estat de 30 km exactes, i que ho hem celebrat amb magnífica aigua del bidó, amanit amb unes barretes de cereals i amb les fotos de rigor dels comensals.

Visca el pa, visca el vi i visca la mare que em va parir!!!! (amb tantes celebracions l'aigua del bidó m'ha pujat al cap)

I recordeu: l'únic que podem deixar al bosc són les petjades.


Puig Cadiretes

Ruta:

2 comentaris:

  1. Ara t'he trobat, et buscava com a cabarroques3, seré ignorant!!!
    Portes el coet posat al c... ;-)
    Tinc un projecte entre mans per a gent gran. 22 de maig travessa de la badia de Roses vint i pocs quilòmetres, tot pla i pel mig del PNAE. Haurem de travessar el Fluvià nedant. Vols venir?

    ResponElimina
  2. Vaig fer per segon any consecutiu la mitja d'Empùries a 5,05. Oeee, oeee, oeee...

    ResponElimina