diumenge, 13 de març del 2011

1ª Duatló de les Gavarres

Celrà, 13 de març de 2011
5km + 19km + 3km
1h 39' 06''
web classificacions



Molt bon matí a Celrà, després de la llevantada d'ahir, necesitàvem un dia assoleiat, i ha fet un dia collonut fins i tot calurós. Bon dia per fer un duatló.

Era la primera vegada que és feia un duatló a Celrà, i l'organització ho ha fet molt bé, sempre es pot millorar(a l'avituallament final alguna beguda més a part de l'aigua), però se'ls ha de felicitar. El recorregut de bici molt bé, els 5km inicials de còrrer ho han solucionat molt bé (sempre costa fer un circuit curt i que sigui amb algun corriol, pujada...) i els 3 km finals els hem fet per dins Celrà, a mi no m'ha agradat, però entenc que l'organització s'impliqui amb el poble.

La sortida puntual, abans de fer el 1r km, hem passat la riera de Pelegret, que baixava molt plena, i ja hem posat els dos peus a l'aigua, perfecte, a partir d'ara sense manies, aquests 5km m'han passat molt ràpid, he tardat 21'10'', dec haver arribat el desè a la transició.

Transició fugaç, tenir unes Salomon sense cordons va molt bé, inici de la bici a plat, al 2 km ja he atrapat a uns 6-7 bikers, comencem la pujada per pista fins a tocar de la carretera dels Àngels, passem pel puig Estela, hem fet un grupet de tres, seguim per un corriol magnífic de baixada i puguem fins al Castell de Sant Miquel i baixada llançada cap a Celrà, a la baixada se m'han escapat els dos companys. El circuit ha estat molt bé, força enfangat però, tothom es pensava que ho estaria més.

Els últims 3 km, he remuntat força però no n'hi ha hagut prou, m'han faltat kms i finalment he entrat meta en cinquena posició, i el millor, amb la sensació d'estar super sencer.

L'any vinent...que el tornin a fer que hi tornaré.

4 comentaris:

  1. Ei, l'has arreglat molt be el blog. Per cert, l'explicació de la marató de les gavarres no té despedici... ja ja ja. Gemma.

    ResponElimina
  2. molt bé.bona cursa, segueix així que ha POrqueres, triomfarem

    ResponElimina
  3. Gemma, gràcies. je,je,je tenia el dia irònic.
    Emili, triomfar no ho sé, passar-ho bé segur.

    ResponElimina
  4. Ei, en aquest duatló jo també hi era i hi vaig deixar la pell per tan sols poder acabar. Sí, sí, que el tornin a organitzar l'any que ve, a veure si puc entrenar una miqueta i fer més bon paper davant els meus paisanos, si més no per no entrar amb la cara desencaixada com aquest any.

    ResponElimina