dimarts, 23 de novembre del 2010

El genoll ha dit prou!

...Condromalacia... Condropatia...distenció lligament lateral extern...un futur prometedor d'artrosis al genoll...les "lligadures" del genoll estan "fluixes"...sense un troç de menisc (collons de bàsquet), el fèmur i la tíbia es toquen... vaja paraules i més paraules estranyes que es converteixen en el fet que haig de deixar de córrer temporalment...1 mes...2 mesos...3 mesos...6 mesos...ja es veurà...veient la ressonància magnètica (que difícils són d'entendre), després de desxifrar aquest jeroglífic anatòmic... el tema es veia xungo.

A partir d'ara, Natació i Bike, però amb condicionants.

Natació, difícil a Caldes...la riera Malavella, la Llandrich, la Sta. Maria i la riera Benaula no porten prou aigua, i la piscina Quatre Vents, de curta que és, estàs més rato girant que donant braçades.

Bike, sí, però suau, sense pujades(snif,snif...), només rodar tipus Verano Azul (na nà, na nà, nanana na nà, na nà...Chanquete a muertooo!!!)...podré anar amb bici sense fer pujades? ho intentaré!!
Com ja vaig dir una vegada, el món...esportiu...no s'acaba aquí ,ni molt menys, m'hauré d'adaptar a la nova situació.

Desmoralitzat per la situació i la previsió que ja tenia per l'any 2011, però encoratjat per trobar nous reptes diferents.

Salut!

3 comentaris:

 1. Ep! sobretot...no perdessim els anims. ja se sap: a grans problemes, grans solucions... pisines sembla que no n'hi hagin pero si busques... son com els bolets.
  Jo vaig els matins al Wellnes del parc del migdia (pijo de collons)que obren a les set. A Cassa, al gener, sembla ser que estrenaran pisina municipal (ja tens bici en pla + pisina). A més sempre queda Sant feliu: 20 kms en pla pel carrilet i pisina a l'arribar...Ja veus si n'hi han de sol.lucions...!. Salut company. gemma.

  ResponElimina
 2. El primers dies els ànims estaven per terra...i ben enfonsats, un cop et situes, comences a buscar plans B i ja t'asseguro que els trobes, passats un dies segueixes emprenyat, però d'una manera diferent i amb una altra visió.
  Ara toca fer bici i tornar-la a disfrutar com havia fet anys enrera.
  Salut, us vindré a veure a la marató de l'Ardenya.

  ResponElimina
 3. ajjj no puc anar a l'ardenya per una lesió....
  fa temps que l'arrastro i per no para de correr he anat baixant de quilometres i de freqúència per si es curava pero res... total, ara paron fins sant silvetre i a més deus dies sense correr ni pisina ni res... De fet ja em va be parar. No se perque pero necessitava parar de correr (per aixo la lessio? el cos es molt savi!!). Anims que la bici t'espera... i tal dia farà un any.

  ResponElimina