dissabte, 23 d’octubre del 2010

Balandrau 2.584m...Beautiful Day



En Molina pronosticava, núvols i pluges. Vaig decidir pujar...pel matí a Caldes núvols, tiro cap amunt a Banyoles pluja, ai,ai,ai, a Olot més pluja, uff, passo el túnel de Collabós...i un sol espatarrant!!!!!

El Balandrau, un altre dels mítics, un de senzill, gens tècnic, amb bones vistes. Començo desde la pista que puja de Tregurà (l'aproximació es fa molt feixuga, la pròxima vegada començaré de més avall, encara que hagi de còrrer per la pista).Una primera pujada, fins arribar a la bassa del costat de Castell dels Moros 2.134m., segueixo pujant fins a la bassa de la Collada de Fontlletera, una mica de baixada/"falso llano", per recuperar forces, i ja enfilar fins al coll dels Tres Pics, passant per la Fontlletera.

Al Coll dels Tres Pics, parada i fonda. Vista general de la contrada... Bastiments, Gra de Fajol, Pic de l'Infern, Torreneules, Coma de Vaca, Camí dels Enginyers, Puigmal, Fontalba....vaja tots els clàssics.

Som-hi última pujada passant pel Tres Pics i finalment El Balandrau, on hi tenim una fita geodèsica, una senyera ben plentada i un mapa de relleu. Parada, fotos de rigor, hem poso a recés del vent, mentre veig el paisatge... reflexionada, filosofada, desvariejada, rumiada...vaja cabòries (Montilla de Polònia dixit).

Avituallament i cap avall que és curt i baixa molt, baixada molt maca, veient les vaques com pasturen (...i ensenyen els cuuuul...) i els cavalls com beuen, els núvols comencen a pujar, dono gassssssss.

Sortida curta, fàcil, es pot còrrer tot el recorregut, pujar i baixar fins a la pista són uns 14 km., es fa ràpid, ideal per fer-ho amb mainada, si més no fins el Coll dels Tres Pics.

Amb un sol espatarrant...vaja un beautiful day!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada