dimarts, 24 de gener del 2012

DUATLÓ DE VILADEMULS

Vilademuls-Galliners
22 de gener de 2012
17km+4km+6km
Classificació



Viladasens, Vilafreser, Viladamat, Viladecavalls, Vilanant...anem a Vilademuls!!!!! On és aquest poble???? Si home, a la carretera N-II, direcció nord passat Can Maret hi ha un rétol. Doncs cap allà.

Aquest cop m'acompanya l'Enric, que si ve, vol dir que s'ha posat en forma, i així ho ha demostrat. Duatló diferent amb més BTT.

Patapum!!!! Comencem suaus, portem un 1km i la moto ens passa i ens fa aturar...Ens hem equivocat!!!!! ja hi som. Almenys ens hem equivocat tots. Faltava un control. D'anar amb els de davant a anar amb els de darrera, toca remontar. Flic flac flic flac i amb un ras ras ja em situo a la meva posició, els Pros ja ni els veig.
Uns 17 km asfixiants, molta pista sempre amb el ganxo posat. On es feia evident que la bici de carretera ni l'ensumo. Em passat per la zona del Puig d'en Llavanera, resseguint a vegades el Rec Ramirol arribant fins a Orfes. Tornem cap a Galliners. Molt de pedalar, el plat petit invisible, el 80% ha estat plat gran. Sort de fer algun relleu amb l'Enric. Ofegat!!! Oxígen!!! Oxígen!!!

Avui a diferència d'altres dies faig una transició molt ràpida, venen 4km a peu...per pista, per la zona del Puig Baldiri. M'he trobat les cames carregades. Els dos que tinc davant no he tingut collons d'atrapar-los i per darrera no veia a ningú...en tierra de nadie...perillós. Les cames cada vegada les tenia més agarrotades.


Ja us ho dic...oxígen...oxígen...

Arribo al canvi, btt i fot-li, diviso als dos de davant, en Pep i un del Banyoles, jo vaig sol i no tinc res a fer. Més pista i més pista, passem pel mateix circuit de córrer, però ens fan arribar casi a Parets d'Empordà. Arribo 8è de la general

Resum: ...molta pista...molt de plat gran... El genoll sembla que em dona una tregua i el dissabte vaig aprofitar per anar a córrer cap a 20km per muntanya i estava una mica rostit, això i l'excessiu plat gran d'avui he quedat amb les cames garrativades.

Diumenge que ve cap a Tavèrnoles.

1 comentari:

  1. Si vinc...vinc i si no vinc...no vinc.
    Depén de les ganes, mai de la forma. Però és clar, si estàs en forma, pots tenir més ganes.Quina gana que tinc!!!!!!
    Continuu mantenint la forma de l'estiu per arribar mitjanament bé al Duatló de Celrà, 19.02.2012, i treure'm l'espina de l'any passat, que vaig competir amb ganes però sense forma. Salut i bici.
    Del Duatló: Bé per agafar ritme de cursa, massa pista, sort del fang que va posar una mica de diversió.

    ResponElimina