diumenge, 29 de gener del 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA DUATLÓ DE MUNTANYA - TAVÈRNOLES (OSONA)

Tavèrnoles (Osona)
29.01.2012
Nevada de 3 cm.
Temperatura cursa 0ºC (Ni fred ni calor)
Classificacions
Ja tinc a la butxaca el meu primer Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya. Hem tingut la visita inesperada de la neu, en tingut boira tancada a les zones altes, normal per aquestes contrades i sobretot fang, molt de fang.

A la sortida gent important, avui s'hi havia de ser, jo com és habitual ben col.locat...a la sortida (no penseu malament, que de porros no en fumo). Avui eren 5 km a peu + 19 km amb BTT + 3 km a peu. Ja ens han avisat que els primers 300 m eren els més forts i collons si ho éren he quedat ben enganxat. La gent em passava per tots els costats, algun fins i tot pel damunt, per mi era un voler i no poder, de respiració i de cap estava bé, però les cames no reaccionàven. Potser poc escalfament, potser aquesta setmana he fet sortides massa fortes, ja veieu tants anys "escoltant" el meu cos i encara no el ser "sentir".

M'he autoanimat, tipus Kilian...que vènen els indiiiiiisssss, corre o et clavaran una fletxa....o... aquests que ara passen, je,je,je a la baixada els fotaré un pal....Doncs més o menys ha estat així, arribo a dalt que devia anar cap al 80 i a la baixada, flis, flas, flis, flas...finalment arribo el 63. És molt mal resultat però vist la situació inicial més que content.

Transiciono molt bé, agafo la meva estimada, la munto i a pedalar. He sortit força animat, ja des dels inicis hi ha molt de fang, això m'imposibilita poder passar a la gent, tots hem de seguir la traçada bona. Uns kms més avall tinc una zona amb menys fang i aprofito i vaig passant ciclistes, alguns degut al fang baixen de la bici, jo que sóc massell no vull i apreto, pateixo, apreto encara més i pateixo més, de cop, ja ens havien avisat, apareix la neu, uns 3 cms.Hem fet uns quants kms amb neu, curiós i divertit. M'ha agradat. No cal dir que era tot pujada, i pocs planers. Arribem cap als 750m. i a part de la neu ens trobem una boira, que noseveunpiju, i a més era en baixada. Per moments he pensat que estava a La Dimensió Desconeguda, ja que en aquest moment anava sol. Finalment he vist una ombra i he sortit del Mecanoscrit del Segon Orígen.

Sabeu que m'ha passat...fàcil...3,2,1,...no?...M'HE PERDUT!!! Les últimes quatre curses m'he perdut. Em faig gran? M'haig de posar ulleres? cagoentodoloquesemenea. Paro, miro, giro...je,je,je no he sigut l'únic, ens hem trobat 3 perduts i hem decidit anar pel dret. Per sort crec que només hem perdut uns 3-4 minuts.

Els últims corriols abans d'arribar han estat molt divertits, de fet tot el recorregut ha estat molt bé, amb molt de corriol, pujada força tècnica, pedres, neu, fang, molt de fang. Arribo a baix a la posició 39. aquest cop transiciono fatal.
El segon tram de córrer era idèntic al primer retallat a la meitat...ufff...tornem a fer la pujada endimoniada, estic fos, només són 2,5 km. meitat de pujada i meitat de baixada. Vaig fatal. M'han passat 7 corredors a la pujada i a la baixada només n'he pogut recuperar 1.

Finalment arribo el 45è de la general i 4t de la meva categoria, caaaaaaaaaaaasi faig podium del Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya. Estic content, perquè m'he divertit i m'ho he passat bé, he tingut una altra píndola de felicitat.

1 comentari: