dimecres, 11 d’agost del 2010

Cursa del Fau

Maçanet de Cabrenys
8 agost de 2010
22 km 2h 09' 55''
web







Com cada any a l'estiu, cap a la Cursa del Fau, aquest any amb una gran representació Caldenca, l'Adam, en Jordi, en Sergi, la Gemma, l'ultramaratonià en Josep i jo.


Bona organització, recorregut molt ben marcat, de gran atractiu paisatgístic, avituallaments molt correctes, sobretot el de l'arribada, amb els enfilalls de fruita, que entren superbé.


El recorregut esplèndid, pujada a El Fau pel Sender Local, passant per St.Pere dels Vilars, avituallament i bucle al Fau, per seguir pujant fins a Bac Grillera i el Puig de la Gavarra, vistes collonudes, baixada inicialment molt tècnica, després pista fins a Tapis, agafem el camí vell molt agraït de fer, passant pel sensacional pont de Tapis, tot va baixant, però de tant en tant troben "repetxonets" que comencen a fer mal a les cames, arribo a Maçanet fent una volta pel poble, uns 500m més que l'any anterior.


La falta de gent important a la sortida, com anys anteriors, ha fet que hagi quedat 4t. i 1r de la meva categoria. M'han regalat un senglar!!!!!!!!....de fusta.


Felicitar als corredors caldencs, i agraïr a l'Enric pels avituallaments extres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada