dissabte, 28 de setembre del 2013

...DE L'ES POLLASTRE...A L'EXTREM COSTA BRAVA

A finals d'agost tenia una cita ineludible a Santa Cristina...La Marxa d'es Pollastre.

L'organització com sempre un 10, excel·lent!!! El circuit  molt i molt bé, amb algun corriol inèdit. Pot ser, per mi i que no se m'emprenyi en Pipo, hi va haver-hi un tram força llarg de pista, des de la baixada de la "V" fins a Sant Baldiri. Se'm va fer llarg, per la monotonia del terreny. Ep, però això no vol dir que no m'ho passés bé...en realitat vaig disfrutar molt.

Corriols que anàvem enllaçant per pista, en un corriol vaig quedar enganxat i l'Àngel que el portava darrera, se'm va posar a collbè, jajaja... el de més darrera no parava de riure.

Jo em sentia a gust, amb força a les cames, el fet de conèixer el terreny hi ajuda. Llàstima que, ja passada la Tita Negra, vaig fer un salt...carpat, amb tirabuxó i doble mortal...i al caure vaig picar amb el bessó esquerra i crash!!! Apa coix uns quants dies.

L'any vinent tornaré.


Ara una de llarga...l'Extrem Costa Brava, la seva 2ª edició, molt millor que la primera, amb més corriols i més dura. 90 km de pur plaer per terreny també conegut. És el que té fer molts i molts de kms pel voltant de casa.

A diferència de l'any passat, la pujada a Cadiretes se'm va fer dura, però vaig fer millor temps, qui ho entén? Pot ser era mental? No ho sé. Aquest any vaig anar de menys a més. La pujada a Can Mundet, espectacular...volàvem!

Una petita crítica a l'organització, no vàrem trobar el primer avituallament fins a Tossa, aprox. km 40. ui,ui,ui...a vigilar de cares a l'any vinent. Per la resta perfecta, molt ben marcat i circuit molt millor que la 1ª edició. Si aconsegueixen posar-hi més corriols, pot ser espectacular.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada