dissabte, 3 d’agost del 2013

TRANSALP 2013 7 ETAPA: CRESPANO DEL GRAPPA - ROVERETO


CRESPANO DEL GRAPPA - ROVERETO
120 Km  8h 26’
IBP Index: 312

Quan en vaig inscriure a la TransAlp ho vaig fer mentalitzat de que hi havia molta pista, i trams de carretera…però no estava mentalitzat pel que hem fet avui d’inici.
60 km seguits d’asfalt!!!!!, els 20km primers en pelotón. Hem passat per pobles amb molta circulació i aquests italians conduint estan bojos. No m’ha agradat gens. Fins que no hem arribat al poble de Roana, ha estat un desastre, el pitjor d’aquesta TransAlp.



A Roana agafem camí de muntanya, molt semblant al camí que puja a les Salines prop de Maçanet de Cabrenys, amb un desnivell constant sense ser molt dur. Al cim, molts de prats, on ens han rebut encantades un ramat de vaques de color negre, semblaven torus, semblava que estiguèssim a Andalucia. Estem al punt més alt a 1.741m el Monte Verena, a partir d’ara quasi 50 km que van picant avall, però encara ens falta 1.000m de desnivell que no és moc de pav, i una pujada d’un 1km potent, cap al final



Aquesta zona ha estat entretinguda, en un constant puja i baixa. Arribem al 2AV on ens hem revifat una mica, fent un arreplegototelquepugui i  un necesitoemplenareldipósitdebetzinaquejavaigenreserva. Avui anem molt endarrerits. Està clar que l’asfalt no ens ha ajudat. Anem intercalant  trams de carretera i de camí,. Arribem a la pujada, que tot i ser forta, la superem sense problemes i a cavall de la bici. Ara només ens queda un tros fins a Serrada, on agafem ja el corriol de baixada, on com sempre, m’ha sortit la vena de senglar cassanenc…je,je,je...cap a baix que hi falta gent!!!!



-Pas, pas, pas…
-Crazy man again
-This is normal in Cassà, Catalonia
-Are you all crazy!!!
-Is possible

Arribem a Rovereto, amb molta calor, ha estat l’etapa que hem tardat més temps vuit hores i mitja. El cul ja es començava a queixar…també les cames. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada