diumenge, 9 de desembre del 2012

MARXA PER PARELLES BTT LLAGOSTERA

-Què Enric anem-hi?
-Deixam-ho pensar.
...
-Eduard, sóc jo. Anem demà a Llagostera?
-Collons, avui he fet tirada llarga!
-i?
-Va fet! Demà a les 9 a Llagostera.

El Cabarrocas Team en acció!!!!  Veteranus power!!!!


Llagostera 9.12.12
-2ºC
30 km
Web  -  Classificacions


M'aixeco al matí, un fred que pela, em fa mandra carregar la bici al cotxe, i decideixo anar a Llagostera amb bici. Plis, Plas, Plis, Plas, amb les mans sota les aixelles i els peus congelats, en mitja horeta i 10 km arribo a Llagostera.

Inscripció, xerrem ara amb un ara amb l'altre, em calento els peus i les mans al foc, a veure si entro en calor. Fem sortida neutralitzada desde el pavelló fins passat el pont de la carretera, ens situem, vés per on, a primera línea, toma ya!!! Si ens volen guanyar,que ens passin!!!!jajajaja.

Patapum, som-hi, comencem a davant, per planer, ens fan fer una volta per estirar una mica el grup, que crec que no s'aconsegueix, anàvem tots junts, massa junts!!!  Crack!!!Crash!!! He rebut!!! S'han enganxat un parell a davant meu i jo a sobre d'ells, comencen els nervis. Ens desenganxem i fot-li que hem perdut posicions, tres-cents metres més endavant...paf!!! i ras!!!... que vol dir que me l'he fotut, m'aixeco i tornem-hi. A l'Enric ni el veig. Enriiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!!!

He quedat endarrerit, fem un corriol de baixada fins a Can Pata, on he perdut força temps, hi havia caravana, ritme "verano asul", naná, naná, nananá, naná, naná... Un cop a baix, ens hem salvat de travessar el Ridaura ...gràcies, moltes gràcies, fa fred i ara mullar-nos els peuets millor que no.


Primera pujada, cap  al Puig Sellers, agggghhhh, aggghhhh...Enriiiiiiiic!!! collons de germà, m'ha deixat i pasa de mi, si no fos perquè és més gran que jo. Un cop a dalt, un descansillu i tornem-hi cap a BanyaCroua, d'aquí cap avall a buscar el Ridaura. Ui, ui, ui crec que ens mullarem...xof,xof...ens hem mullat!, i no serà el primer cop.

Enriiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!!!  no hi és!


Resseguint i travessant el Ridaura, arribem a la pujada del Puig Moner, que un cop a dalt, com no, el tornem a baixar, ja tornem a estar al Ridaura, saps què?...va travessem-lo. Ens espera una altra pujada, que ens porta per la zona de La Sella. Ep!!! Bona aquesta, fem un corriol desconegut per mi, macu, fantàstic...els corriols desconeguts ja ho tenen això, el primer cop que els fas són excel.lents. M'enganxo a un parell del Matxacuca,  durant una estona, però més endavant els deixo. Amb un corredor d'Olot anem fent la goma, l'atrapo a les baixades i al planer-pujada em deixa, aquest si que no l'he pogut deixar.

Enriiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!!!  no hi és!

Tornem a estar al costat del Ridaura, ja anem tornant cap a Llagostera, però....que cabroncets aquests del Llagostera, ens fan fer una altra pujada, comencem la pujada i acabem la baixada per allà mateix!!!!, ara sí que ja anem tirant cap al final, però saps?  vinga tornem a travessar el Ridaura que ho trobàvem a faltar. Ho fem per a Can Pata, només ens queda l'última pujada, vaig amb en Jaume, del club i el seu company en Sergi. No sé en quin moment, que els he deixat, desfem el corriol inicial de baixada que ara fem de pujada, i passant per sota el pont, al tantu el cap!!! arribo a meta satisfet.

He fet la meva primera cursa per parelles...sense la meva parella....Enriiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!!! ja,ja,ja ha estat culpa meva per haver quedar-me enganxat primer i caure després. Finalment hem quedat 6ens.

Recollim l'obsequi, mengem la butifarra i apa adéu que haig de tornar en bici cap casa, que estic una mica cuit, ahir vaig fer casa 70km i avui en sortiran més de 50km, toca fer una mica de sofing.

Bona feina, la que han fet, els del BTT Llagostera, el marcatge correcte, forces controls, el circuit molt distret, la majoria ja el coneixia, un corriol nou, bé!!, passar el Ridaura aquests dies, que fot aquesta fred és una putada, però som senglars i els senglars també és mullen. La butifarra era boníssima...tenia molta gana. Obsequi de samarreta tècnica, un parell de barretes, un caldo Aneto i la bossa. Felicitats per ells

Salut i km's

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada