dilluns, 4 de juliol del 2011

Triatló de Relleus de Banyoles

Dissabte 2 de juliol de 2011
Parc de la Draga. Banyoles
Una bona tarda de dissabte. Divertida. Diferent. En família.

Doncs vaig anar a fer el Triatló de relleus de Banyoles amb els meus germans. Aquest any l’Enric nadava, jo corria i en David anava en bici a diferencia de l’any anterior que l’Emili va nadar jo vaig còrrer i l’Enric va fer la bici.

El tram de córrer consisteix en fer la volta a l’estany, uns 6,5 km, o sigui que és com un sprint llarg, sempre amb el ganxo posat. Després d’un inici de sprint-sprint, de fer els dos primers kms a ritme de 3’35’’, passo a un ritme de 4’ - 4’10’’, ufff...necesito l’avituallment aiguaaaa, aiguaaaa.

Un moment per baixar el ritme, però tornem-hi asacopaco que són pocs kms. Al ser una compe popular fa que hi hagi gent més ben preparada i d'altre super ben preparada, això fa, i referint-me en el tram de córrer, que en els 6,5 km he passat 36 corredors i me n’ha passat 1, aquest el posariem en el club dels moooolt bons. El fet d’anar passant a gent et va animant a córrer més i a donar una mica més de les teves possibilitats...és que portem la competitivitat a la sang!!!!

Al final tots tres molt contents, per haver disfrutat junts, la classifcació ha estat dels 86 de la general i els 5 dels equips familiars, l'any passat vàrem quedar segons...els anys no perdonen, je,je,je.

Al final una bona butifarrada amb la família, gaudint de l'ambient que hi havia.

L'organització bona, l'única queixa (com totes les compes que es fan a Banyoles) és el preu de l'inscripció 40€ ho trobo excessiu.

2 comentaris:

  1. POtser feia 4 o 5 anys que no nedava tant. Entrenant en vaig arribar a fer 900 de seguits.El proper any ens el marquem al calendari i m'entreno com a mínim 1 mes abans.

    ResponElimina
  2. que grans els Cabarrocas..... jo gràcies a en David, he descobert que anar amb bici és la ostia!! però després de repassar una mica el teu bloc... veig que em queden molts km i moltes rutes per fer!!

    ResponElimina