dimecres, 27 d’abril del 2011

Open Tàctic BTT Vilajuïga

25.4.2011
22 km 1h17'49''
classificacions



Doncs sí, he tornat a fer un Open tàctic. Tenia una mal regust del de Sant Feliu i a Vilajuïga ja m'he mentalizat millor.

Dia ennuvolat, però sense ploure, el terreny en perfecte condicions, el recorregut ha estat divertit i molt amè.

He sortit molt malament, no és normal en mi, ha tocat remontar, que hi farem i ho he fet força bé a dalt de tot de la pujada ja m'he situat entre els 10 primers, baixada fins a la riera, peus a l'aigua, després, un corriol de pujada en ziga-zigues, exigent, que ens enllaça amb un pista encara de pujada, aquí a esparrecar-ho tot.

Un cop a dalt, plat gran i avall... pedals i més pedals, trialera de pedres, tornem a passar la riera, més peus a l'aigua, passem per unes vinyes, per enfilar l'últim corriol de pujada abans de baixar cap a meta. He fet tota la primera volta amb en Xavier i en Pep, a la segona he anat molt millor, començava a funcionar el diesel, hi he apretat una mica més, els dos companys els he deixat i veia al corredor de davant, però no ha estat posible atrapar-lo, he acabat fort, molt fort. Segueixo dient que hauríem de fer més voltes, amb dos voltes qualsevol errada petita, suposa perdre algun lloc a la classificació.

Ha estat divertit i emocionant...que m'atrapen, que l'atrapo, ara m'atrapa una altre...és el que té aquestes curses tant explosives.

El circuit molt divertit, l'organització hauria de millorar una mica.

2 comentaris:

  1. Cal felicitar la tornada d'un dels històrics del BTT Gironí, fota'ls canya germanet.

    ResponElimina
  2. Ei, pare el carruuuuuu, que la gent està molt en forma!!!!

    ResponElimina