dissabte, 19 de febrer del 2011

Puig Cadiretes

53 km 3h 15' 29''
Index IBP: 112Un altre cim mític del nostre entorn...el Cadiretes 518m.

Començo molt aviat, surto a la mateixa hora que surt el sol, ens fem companyia i ens despertem junts, el dia comença radiant, amb un fred (-1) suportable.

El corriol de la riera de Sta. Maria, és l'inici de la ruta, d'aquí directe cap a Santa Seclina, seguint el camí de Terra Negra, passat Can Noguera, travesso la carretera de Llagostera, per agafar camí entre pins que em portarà a La Ruïra, al costat mateix del Coll de la Mallorca.Agafo la pista que porta directament a l'urbanització Fontbona, passant pel costat del Puig Salom i la Penya de les Cols, del vell mig de l'urbanització surt la pista que arriba a la font de Can Dalmau. Per aquesta zona han passat les brigades de neteja de boscos, han fet tal escabetxinada, que tens la sensació que estàs en un lloc nou...

Desde la font comença la traca de la bona, 3 km de pujada amb un desnivell de 260m. amb una rampa d'uns 40m. al 28%.Un cop a dalt pujar al punt geodèsic per veure les vistes, hi ha boira...res no es veu res, mala sort, doncs cap avall.
Vaig direcció la carretera de Tossa on agafo el camí que baixa paral.lel a la mateixa, arribo a l'Urb. Fontbona tot pujant el Puig de les Vacasses, d'aquí vaig direcció a Can Crispins, vaig a buscar el corriol que va cap el Puig de la Guàrdia, on m'emmerdo una mica, arribo al circuit dels Cremats, travesso la carretera per agafar els camins que em porten a Llagostera, d'aquí per camí típic cap a Caldes, per l'Urb. La Canyera, Can Gascons, el Mas Caldes, Mas Matetes, Les Mateues, Urb. aigües Bones i Caldes.

Després d'haver fet el Puig d'Arques i el Cadiretes, ja estic barrinant una ruta per enllaçar-los i surten uns 80km...continuarà.

Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1469288

1 comentari: