dimarts, 7 de setembre del 2010

II Terra d'indiketes - Indiketa de Ferro

Santa Cristina d'Aro
28 i 29 d'agost 2010
Cursa de Muntanya + BTT
web

Sa Guilla - Cursa de muntanya
19 km
ClassificacionsMagnífic recorregut!! Sortim direcció al Golf de Solius, comencem a fer alguns corriols desconeguts per mi, per apropar-nos a la pujada emblemàtica als Carcaixells d'en Dalmau, primer per corriol, després per sobre la pedra, amb el seu tacte rugós i calent del sol que ja espetega, tot i que una mica esmorteït, per sort. El pont està tancat. Ens fan passar per baix, hem de grimpar, ajudats per les cadenes, arribem a dalt, comencem a baixar per pujar la Roca del Sol, ja portem 7 km amb 48 minuts. Baixem de la Roca del sol per agafar un corriol de pujada, que brutejava una mica, i que m'ha fet posar a tope a 180 ppm, uff, els quadríceps començaven a cremar. Un cop a dalt baixada fàcil, però feta tranquil.lament per recuperar. Un cop a baix, km 11, enfilem cap a Pedralta, per un corriol excel.lent i amb "descansillus", he hagut de fer massa tros caminant... arribem a dalt, avituallament a dojo, estava assedegat, km 13. Aquí m'esperava una propina, fer la pujadeta per anar a agafar la línea que no me l'esperava... i començar a baixar. La línea...je.je.je... no entenc perquè m'agraden tant...ple de rocs, salts, baixades pronunciades, i pujades, moltes radiacions, no ho sé...potser sòc biónic?? i les radiacions són com betzina per mi??... res, cap a baix, passo a 4 corredors, ja ho dic, les radiacions em van bé. Para, para...que tinc rampes. Paro i estiro, i em dic a mi mateix tranquil que he estat 20 dies sense còrrer i haig de ser conservador. Torno a tirar avall, torno a passar els que havia passat i que al parar m'han tornat a passar...qui parlava de conservar?, doncs a tope fins al final, arribem al planer...són 2 km que es fan llaaaaaargs. Arribo bé, tranquil, i content per haver deixat el trencament de fibres enrera, la segona lesió de la temporada, potser masses excessos? potser sóc un pupes? potser no em cuido?. qui lo sà.

Es Pollastre - Cursa de BTT
42 km
Classificacions


Molt de temps feia, que anava a una cursa de BTT... 1 any!!!! La lesió muscular ha fet que al no poder còrrer, hagi agafat la bici, quasi cada dia, les últimes dues setmanes, i s'hi afegim l'stage a Sant Llorenç de la Muga... m'ha fet atrevir-me amb una cursa de mitja distància.
Hem començat direcció al Mas Marcó, allà hem agafat el camí que ens portarà directa i tot pujada fins el Mas Nou, al golf. Camí de baixada ràpida, molt ràpida amb molt s de salts, un cop a baix, tornem a pujar al Mas Nou. Km 12, baixem per un camí/corriol paral.lel a l'urbanització de Bell-lloc, ens tornem a enfilar fins a arribar quasi a tocar de l'urbanització Roca de Malvet, ara sí tot baixada fins a la línea de sortida, km.20, moment psicológic, seguir o parar, es pollastre o sa gallina, res a fer el coco funciona bé...seguir a acabar es Pollastre.
A partir d'aquí el circuit és quasi idèntic al de Sa Guilla però al revés, faig una regressió mental, i veig que hauré de baixar un parell de vegades de la bici. Pujem a Pedralta, pel corriol, es puja bé excepte un punt que és on han marcat la pujada del d'Es pollastre, qui la fa a sobre la bici li regalen un pollastre, no la va fer ningú, ni en Trayter. Un cop a Pedralta, km.25, baixar el corriol, molt divertit, m'ho passo bé. Ens fan pujar a la Roca del Sol per la pista, uff aquí les cames ja comencen a fer figa, a dalt faig avituallament, reavituallament, i contravituallament, prenc un gel...començo a estar rostit. Km.30.
Baixem pel corriol de la Roca del Sol...espectacular, baixar per sobre la roca és adrenalític, molta gent ho ha de fer a peu. A partir d'ara caminets no destacables, únicament el corriol que passa per les vies d'escalada de Solius, ens fan fer una mica de volta, algun corriol per dintre bosc, tot planer per anar tornant cap a la sortida i acabar fent 42 km. Bona posició tot i tenir els Déus en contra...per Tutatis!!!!! M'he quedat sense fre de darrera, la roda quedava frenada, m'ho fotut un pinyu a la part més tècnica, el dia anterior vaig fer la cursa a peu...excuses, excuses...resumint que hauria de sortir més en bici.

A l'haver fet la cursa a peu i la cursa en bici competia per l'Indiketa de Ferro, la suma dels dos temps marcava la posició, crec que ha anat bé. He una cinquena posició que no me l'esperava.

L'any vinent torno. Curses molt ben organitzades, bons avituallaments, bons circuits, bons paisatges, bon terreny, al costat de casa i de la platja, la cursa a peu en dissabte, bons regals i bon esmorzar. Com a organitzador de curses, potser vaig trobar a faltar algun control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada