dimecres, 29 de setembre del 2010

Cavalls del Vent: No podrà ser !!!




...exacte, aquest any no pot ser... 6 mesos "entrenant"... fent més km que un taxi de bcn...anant a còrrer a les 10 de la nit... a vegades amb pluja..."calculant" les competicions i entrenaments per estar a tope un dia concret... deixant de fer altres competicions per una... i tot per una Gastroenteritis!!!!


Realment fins i tot, jo m'ho agafo de conya i ric de mi mateix...és que mirant-ho bé és per riure!!!!...i molt!!!!!


Com és diu popularment "he agafat la passa", però collons quina "passa" jo l'he agafat forta, m'ha deixat 3 dies KO, i encara no estic recuperat...i això a tres dies de la competició, el seny dels 40 anys, m'ha fet veure que és totalment inviable fer-la. No tinc, ni betzina de la bona (hidrats de carboni), ni betzina de la no tan bona (greixos), els dipòsits han quedat buits..i quan dic buits...us puc assegurar que estan buits. Per les vegades que he hagut d'anar al vàter i perquè haig de passar dues vegades per allà mateix per fer-me visible.

...el món no s'acaba aquí, només faltaria. Hi han altres curses, a altres llocs, amb més o menys kms, que són iguals d'interessants i que també és poden fer...i si no, esperarem un any per fer-la...o potser no.

Salut

3 comentaris:

  1. òstia!!
    què dius?però si estàs de collons!!!pensa-t´ho bé.
    si no hi vas, jo aniré a la marxa de Palol de Revardit, ja saps que pots venir.

    ResponElimina
  2. arfff ... bufff... aaajjjjj... coll...ns...

    L'Anna, i la penya de caldes anem a la mitja de collserola.... si pots allunyar-te del water una estona ja ho saps... 8-)))

    Anims, que tal dia fara un any....

    ResponElimina
  3. Emili, no vindré necessito recuperar-me.

    Collserola?, je,je,je si no puc ni pujar les escales de casa, je,je,je gràcies però no potser, que tingueu sort.

    ResponElimina