dimarts, 1 de juny del 2010

Stage al Collsacabra


Cingles del Collsacabra amb el Far al fons


...3 dies pel Collsacabra...3 dies de turisme...3 dies de família...3 dies de running...


Magnífics paratges, impressionants vistes, la natura en la seva plena dimensió, els núvols flonjos del pantà de Sau, el soroll relaxant de l'aigua caient per tot arreu, la flora creixent i verda, la fresca del matí, la bona companyia, ...etc...etc...fa que còrrer no suposi res més, que una aleació entre l'home i la natura.

4 rutes per disfrutar:

  • La Foradada

El torrent de la Rotllada ha creat una forma curiosa a la roca, coneguda amb aquest nom. Al costat, una cascada es precipita per l'engorjat del torrent. Tot envoltat d’altes parets en forma d’amfiteatre. Realment és un lloc d’interés natural.

La Foradada de Cantonigrós

  • Rupit-Salt de Sallent-Cingles

Ruta sortint de Rupit direcció Sant Joan de Fàbregues, acostament a l'Agullola, per retornar cap al Salt de Sallent, després ressegueixo els cingles fins a la Torre, per enfilar i anar girant per tornar a Rupit. Ruta amb pèrdua inclosa...je,je,je... i què, sino, seria l'aventura.

L'Agullola

  • Roques Encantades-Santuari de la Salut
Fascinant rocatam dins d'una fajeda, i prop del Santuari de La Salut i el barranc de l'Infern. La Llegenda diu que hi habitava el dimoni, i quan s'avorria llençava les roques barranc avall cap al poble de Sant Feliu de Pallarols, els habitants cansats de la situació, es van encomanar a un angel del cel, que va lligar les roques amb cadenes, fet que provocar que el dimoni no pogués moure les roques, i que el va obligar a buscar raons a altres paranys.


Raigs de llum entre les Roques Encantades

De tornada fem una aturada al Santuari de La Salut les veure les magnífiques vistes de la Garrotxa, del Bassegoda , les Medes...

  • Pruit
Ruta tot vorejant el torrent del Pinós, per arribar a Pruit, poble annexat a Rupit. Al voltant del poble hi ha un habitatge en forma de cúpula que pertany o pertanyia al director de teatre Boadella, i que fa o feia servir per iniciar les seves obres.



Pruit


Aquestes rutes han suposat fer 39 km, temps?...molt... la voluptuositat de la natura m'ha provocat fer el badoc molt vegades, i el temps per moments ha estat a favor meu, sense preocupar-me d'ell, sino d'aprofitar les sensacions. Carpe Diem.

Em nego a posar els tracks... si algú te ganes d'anar pel Collsacabra...que s'hi perdi.

2 comentaris: