dilluns, 10 de maig del 2010

Marxa Primavera Cassà 2010

Diumenge 9 de maig de 2010
19 km 150 m D+ 1h 31' 19''





No podia faltar a la Marxa de Primavera de Cassà.

Fer la marxa del teu poble, sempre es un plus afegit, sobretot sentimental, recòrrer camins que ara ja no fas, pero que anys enrera i passaves continuament, sobretot amb BTT. Sempre m'ha agradat fer-les, sempre tobes algun camí o corriol que encara no has fet.


Aquest any degut a la nevada de març (...collons de nevada), hem fet molt de camí i pista, que no ha tret gens de bellesa al recorregut. El dia s'ha aixecat "frescot" i "emboiranot", però, un cop hem posat a moure les cames, he tingut clar que feia la temperatura ideal.


Del Passeig Vilaret hem anat fins a la Pineda Fosca, després cap el Trust, d'aquí cap al veïnat de la Bruguera de Llagostera, hem passat per un agradable camí tot vorejant la Riera Verneda per arribar a la famosa "Vall del Verneda", travessem la Riera i agafem el camí que ve del Roquetal, punt estratègic, per anar cap el puig d'Arques.


Ara ja tornem, per pista arribem a l'avituallament gran, saludar a la gent de la Colla, glop de coke i apa som-hi, cap al Mas Bassets, Mas Pla, agafem un corriol que puja fins el camí del Mas Torrent (...uff si en feia d'anys que no el feia), d'aquí cap a Cal Queixal, travessant el torrent de les Cadenes, que com sempre l'aigua negre, i tornada al Passeig Vilaret.


Arribada tranquila... Coke, entrepa, més coke, quatre comentaris del recorregut amb gent de la Colla i corredors sobre la quantitat d'aigua, la petita gorga i salt d'aigua de la Riera Mercader que ha estat una descoberta i cap a casa.


Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=895031

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada