diumenge, 15 d’abril del 2012

DE... "LA SUADA" D'AGULLANA A... "L'EXHAUST" DE PUIGDEFROU



El divendres de Setmana Sant vaig anar a Agullana a fer "La Suada". Ja fa uns anys que la faig i sempre en tinc un bon record.(crónica 2011). Aquest any el recorregut a variat en l'inici i el final, la resta idèntic a l'any passat. La pujada al punt més alt el Puig Pruners de 832m, molt maca, no gaire exigent, es va intercalant camí de bosc amb corriol.

Un cop a la zona de dalt es va resseguint la frontera amb França, passant pel costat d'alguna creu fronterera. Aquesta és la zona que més m'agrada, corriol força tècnic amb pujada de treure el fetge al Puig dels Pruners i fins al Coll de la Manrella corriol "amigable" de baixada. Enganxem el corriol més feréstec i disfrutat per seguir amb uns quants kms de camins entre alsines sureres. Aquest any no hem fet el tram de la línia elèctrica.

Suposo que la crisi ha fet que s'hagi encarit la inscripció, tot i així el gran avituallament final amb pinxus i arengades, l'obsequi de samarreta tècnica i el recorregut, fa que els eurus estiguin ben invertits.
Classificacions



Ahir dissabte vaig anar a fer l'Exhaust. Puigdefrou le pujat moltes vegades, però sempre amb BTT, mai a peu. Recordo els corriols de baixada amb la bici i sobretot la Font del Bassi. Magnífica Font que un Juliol de...fa 20 anys ens hi vam banyar!!!!

El nom d'Exhaust està molt ben triat, 16 km amb un D+ de casi 1200m. Amb pujades indecents i baixades immorals...planers? Només el tram del costat del Ter i potser feia 1,5 km. Aquest tram desequilibra el recorregut, je,je,je. Jo l'any vinent el faria passar per dins el Ter!!!

Felicitar a l'organització el recorregut sensacional!!! quan podies aixecar el cap, amb unes vistes acollonants. La pujada final de 700 m de desnivell seguit, amb algun tros fet a quatre grapes amb els bessons a punt d'explotar i els quadríceps demanant auxili, ha estat acollonant. Un cop a dalt, fer un cop d'ull a la magnífica vista i ...banzaiiiiii, m'esperen 4km de baixada frenètica de corriols i més corriols. Amb alguna aterrissada merescuda, per imprudent però a la vegada disfrutada. Arribo a baix molt satisfet. Píndola de felicitat.
classificacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada