dimarts, 4 d’octubre del 2011

Duatló del Bandoler de Taradell

Taradell (Osona)
2 octubre de 2011
10km + 22km + 3km
ClassificacionsUn altre duatló al sac. Amb uns recorreguts exigents, és demostra amb el temps final que ha estat de 2h21'.

El primer tram de córrer, m'he arrastrat com un cargol...m'ha costat molt agafar el ritme la primera pujada m'he mort. Un planer abans de pujar el castell de Taradell m'ha fet recuperar una mic. Un cop al castell, baixar i tornar a pujar cap a l'Enclusa a 868m, pujant m'he refet. Un cop a dalt 4 km de baixada. Està clar que en pujades suaus i planer sóc home mort, en canvi en pujades de força, d'escalons, vaja de patir i les baixades técniques m'hi trobo més a gust. Suposo que ho fa entrenar poc el córrer. Al castell de Taradell m'han cantat 46, amb la última pujada i la baixada he recuperat arribant al 36 a la T1.El tram de bici després d'un inici asfixiant, per asfalt, me anat trobant cada de vegada millor, ajudat per molts de corriols, alguns força técnics, he passat molts duatletes, fins un moment que m'he trobat sol durant molts kms, i crec que m'ha fet baixar el ritme. He fet uns bons 22 kms, de menys a més i acabant amb ganes de més. He fet el 14è millor temps.

El segon tram a peu, m'ha agradat molt. 3 km realment divertits, amb dos pujades, després resseguint el curs de la riera i fent un cap aquí cap allà, pel mig del poble. M'he divertit.

Finalment he arribat en el lloc 19 de la general i 2n de veterà.

L'organització hauria de millorar. És difícil organitzar una competició i que tot surti bé, ho sé per experiència. Però no pot ser que estiguem tanta estona fent cua per recollir els dorsals, crec va ser excessiu, si tenim en compte que ja estàvem inscrits!!! El tema de la samarreta, hi han duatletes alts com un Sant Pau i de petits com en Patufet, doncs també hi haurien d'haver talles de samarreta i segueixo insistint 20€ l'inscripció és excessiu. Per contra felicitar pels circuits, m'ho vaig passar molt bé i per l'avituallament final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada