dimarts, 27 d’abril del 2010

Cursa de muntanya Les Gavarres


Diumenge, 25 d'abril de 2010
Sant Martí Vell
22 Km - 1080 m+ - 1h 54' 50''


Cursa que m'interessava fer per dues raons; per veure com estava de la lesió muscular i sobretot, per l'ubicació, fins ara desconeguda per mi, la cara nord de la falda del Puig Alt (Santuari dels Àngels).
La proximitat amb la gran nevada del passat març, ha fet que la cursa hagi tingut una dificultat tècnica mínima, amb pocs corriols i molta pista i camí de bosc, pel qual ha estat desmotivador.
Gent important a la sortida en Toti Bes, en Kabouri, en Llamas... hem fet un començament tranquil, per pista que s'ha enfilat ràpidament, amb una primera pujada de 3 Km que ens ha tret la son de cop, tot seguit un corriol de baixada, pot ser el que he gaudit més de tota la cursa, passem per Bevià i tornem a enfilar durant 2 Km, aquí comença un puja i baixa fins el km 12, passant per Can Valldemia i per Can Rata i començant la pujada per arribar a Els Àngels, volta al Santuari i avall que fa baixada, camí sense cap dificultat tècnica, passem per un bosc de castanyers, abans d'arribar a baix un petit "repetxó", que no me l'esperava i m'ha deixat fet caldo, així com els 2 km últims de planer.
Arribada amb suc de taronja natural (Bona idea), butifarrada, begudes i bossa d'obsequi.
Cursa a tenir en compte pel proper any.

Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=871646

2 comentaris: