dimarts, 13 de desembre del 2011

Duatló Maçanet de Cabrenys

11 de desembre de 2011
Maçanet de Cabrenys
Territori de Senglars
18km bike + 4 run + 8 bike
Classificacions

Per Mobbing familiar m'he decidit a anar a Maçanet, amb l'Enric i l'Emili.

La cursa m'ha decebut. Amb el terreny tan ben parit que tenen per aquestes contrades, tot el circuit de bici ha estat per pista, i excepte uns 3 kms la resta totalment conegut per mi.

La história ha estat sencilla, sortida a davant, rodant entre els tres primers fins al començament de pujada, que m'he situat en cinquè lloc. Un cop a dalt ens hem perdut, no em vist/o no hi havia marques, hi hem fet algun km de més, un cop ja hem trobat el circuit pssssssssssssssssssss... he rebentat. El líquid no ha sellat, paro inflo a tope i arrenco, i res, el líquid s'escapa. Torno a baixar i poso càmara. De possibilitat de podi a estar cap al 30. Com que hem vingut a passar-ho bé no m'hi capfico i tiro avall. 3 km de baixada, on he recuperat 3-4 posicions, faig transició i a córrer, aquí m'he trobat bé i lleuger, llàstima que ha estat curt. He recuperat 5-6 posicions. Al segon tram de bici ja estava una mica cuit, només he pogut recuperar 2 posicions. He acabat àgil amb ganes de més.

Duatló organitzada per l'empresa Diversport, que se'ls ha de reconeixer la bona feina que fan, en quan a les moltes curses que fan. Per triar i remenar. Tot i així he trobat que el circuit no estava prou ben marcat, que els avituallaments s'havien de fer veure, que no hi ha esmorzar final i que el preu de l'inscripció és cara.

Ara toca descansar...un parell de setmanes intentant no fer gaire res

dilluns, 5 de desembre del 2011

BTT Copa Gironina a Serinyà - Territori Bora

Serinyà
4 de desembre de 2011
31 km 900 D+
Classificacions




No havia fet cap cursa de la Copa Gironina de BTT, o per mandra, o pel lloc...però a Serinyà era una zona "verge" per mi, i m'hi he arribat.

No m'ha decebut gens...tot al contrari. Un circuit de collons, trialeres i corriols a dojo, pujades tècniques, poc planer i recorregut superior a les 2 hores...BTT pur del de veritat. Últimament ens havíem tornat una mica afeminats...amb circuits "suaus", amb molta pista, cau una mica d'aigua i l'anul.len...

Després de més de 20 anys de BTT que porto a les cames, la paraula màgica per definir un bon circuit és: DIVERTIT!!! Si és divertit la gent s'ho passa bé i en queda satisfeta.

Doncs a Serinyà s'ho han currat, també tenen un bon terreny. La cursa ha començat, per mi, una mica perillosa. Sense temps per estirar ja ens hem trobat amb un corriol de baixada, després hem anat a la zona de La Boscarra. Hem fet una primera pujada cabrona plena de fang, que pel que vist a les fotos tothom a peu, els bons també. Aquesta zona l'hem feta per tots costats, de dalt a baix, de nord a sud, de la dreta a l'esquerra, de sota a dalt, pel davant i pel darrera.... collons quin mareig... però agradable, molt de corriol...divertit, divertit.

Després de recollir tots els bolets d'aquesta zona, ens han fet travessar el Ser, un parell de vegades, tot le fang que haviem recollit, l'he tret de cop, així com una neteja/dutxa de les extremitats inferiors. Hem anat cap a Budellers, on hi havia un tiu simpàtic tocant la gralla, que ho fotia fatal, però que m'ha alegrat el dia. Tocava amb barretina i aquell moment el seu repertori era en "Joan petit com balla" i el "Gegant del Pi". Bona idea per part dels organitzadors. A curses de montanya a peu m'hi havia trobat, però en una cursa de BTT no.



Baixant cap al Ser, en un corriol amb algunes lloses....patapum...m'he fotut un pinyu que he hagut de sentar-me. Per un moment m'ha semblat haver-me trencat un dit, tot i que ara el tinc inflat i em fot mal, allà res... m'he aixecat i tornem-hi. Tornar a passar el Ser i començar a pujar cap el Puig Hortós. Pujada exigent cap al final ja convertida en corriol, un cop a dalt ha vingut el millor, un corriol de baixada exquisit sense gaires complicacions técniques i molt divertit.

Un cop a baix ens han fet fer un bucle que se'l podien haver estalviat i ja hem anat direcció al poble, pujant cap al cementiri...i...collons que ja em pensava que estàvem, doncs, ens han fet tornar a baixar i una última pujada suau per arribar a meta.

Feia temps que no estava tant satisfet d'una cursa de BTT. Un molt bon circuit, dels millors, exigent, ajudat pel fang. A l'avituallament final bon esmorzar... cansalada+llom amb pa amb tomata... i m'han deixat repetir. Per ser la primera dels organitzadors (o no, ho desconeixo) se'ls ha de felicitar. Evidentment sempre hi han coses a millorar (avituallaments del circuit mal situats...en baixada!!!! i marcar amb spray verd) però que no fan variar el resultat final.